Простий напій від болю в суглобах

Потужний вітамінний напій відновить кістки, суглоби, а також поліпшить загальний стан вашого організму!

Не лише наше травлення і здоров’я шлунково-кишкового тракту залежить від нашого харчування!

Як і усі органи в нашому тілі, здоров’я кісток залежить від наших переваг в їжі: кількості поживних речовин, вітамінів і мінералів, які ми поставляємо нашому організму.

Багато хто не знає, що якщо у вас з’явилися проблеми з кістками, то вам необхідно звернути увагу на харчування.

У мене була така ж ситуація, до 50-ти років у мене з’явилися ниючі болі в суглобах, постійний дискомфорт в кістках, особливо увечері, з’являлося відчуття, що ноги просто “викручує”!

Втрачати мені було нічого, і вирішила спробувати зміцнити кістки і поліпшити стан суглобів за допомогою народної медицини.

Мені порекомендували вітамінний коктейль, який містить просто величезну кількість корисних корисних мікроелементів і вітамінів.

Мета цього натурального напою – зміцнити кістки і відновити суглоби, а також він допоможе зміцнити імунну систему і поліпшити стан усього організму, за рахунок своїх цілющих інгредієнтів.

Я приймала цей напій щодня впродовж усього літа, і до серпня я помітила, що бігаю, як 30-ти літня дівчинка. Тепер я п’ю його постійно 1-2 рази в тиждень!

Рецепт!

Інгредієнти:

2 зелені яблука.
1,5 чашок шпинату.
2 великі стебла селери.
Половина очищеного грейпфрута.
Маленький шматочок очищеного імбиру.
Лід.

Приготування:

Спочатку вимийте яблука і розріжте їх мінімум на 8 частин, змішайте усі інгредієнти, окрім льоду у блендері до однорідності, при необхідності напій можна процідити.

Тепер додайте кубики льоду і у вас вийде вітамінний коктейль. Випийте цей смузі відразу після приготування, якщо напій сильно густий, додайте трохи води.

Спробуйте цей простий напій і ви бігатимете, як 20 років тому!

Перед вживанням потрібно проконсультуватися з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів