Ці прості процедури додадуть 10 років життя!

В Монголії вважають, що звичка починати день з двох стаканів чистої води, додає додаткові десять років життя. 

Чистота  – запорука здоров’я

Промивати слід як внутрішні порожнини організму, так і все, навіть невидимі просвіти в шкірних складках.

Коли нас вчать. що «чистота – запорука здоров’я», не завжди вміють пояснити сенс цього постулату: чисті просвіти в організмі дозволяють йому своєчасно, швидко і повноцінно видаляти шлаки, що стають концентраторами захворювань.

Якщо руки перед сном миють практично всі, про ноги часто забувають. Це помилково, так як всі біологічно активні меридіани організму починаються і закінчуються як на кистях рук, так і на стопах.

Промивати точки, якими закінчуються ці меридіани, необхідно, по корейській традиції, хоча б для того, щоб перемикання провідних меридіанів, що відбувається кожні дві години, було правильним і своєчасним.

Ранкове і вечірнє миття рук і ніг – це, з одного боку, активація меридіанів , з іншого – легкий масаж долонь і стоп дуже важливий для оптимальної роботи меридіанів. Коли ми намилює і розтираємо руками стопи, навіть не замислюємося, яке важливе завдання ми вирішуємо по відновленню своєчасного перемикання активних меридіанів.

Тайванські ванни для ніг перед сном для поліпшення здоров’я

На острові Тайвань переконані, що для поліпшення здоров’я важливі теплі ванни для ніг перед сном.

Ноги занурюють по щиколотки в таз з водою температурою 40-50 ° С, тримають від 15 до 30 хвилин, періодично підливаючи гарячу воду, щоб температура в тазі не опускалася нижче тілесної.

Сенс цієї простої процедури – посилити перед сном кровообіг.

Саме під час сну наші органи звільняються від накопичених за день шлаків і токсинів. Теплі ванни підсилюють цей процес очищення.

Другий сенс процедури – більш успішно компенсувати під час нічного відпочинку стиснення хребців і міжхребцевих дисків.

Як відомо, за прямоходіння людина розплачується остеохондрозом – деформацією хребта, що призводить до розвитку різних захворювань.

Поділись


Новини партнерів