Цей простий засіб здатен суттєво покращити стан вашого здоров’я

Багато переваг можна отримати, використовуючи рисову воду. Вона володіє багатьма корисними властивостями для нашої шкіри, крім мінералів, вітамінів, антиоксидантів з протизапальним ефектом, допомагає в разі нудоти і блювоти.

Її дуже легко підготувати і коштує це недорого.

Вона тонізує: уповільнює процес старіння і допомагає росту клітин. Рисова вода допомагає захистити шкіру від подразнення, наприклад, після засмаги.

Рис є основним продуктом харчування в багатьох країнах, особливо в азіатських, таких як Китай і Японія. Через його доступність в цих країнах, люди зробили рис частиною свого раціону, а також засобом для краси.

Цінність рисової води

Рисова вода містить поживні речовини, які можуть бути корисні для шкіри і волосся. Рис містить вітаміни B, C і E, а також мінерали та вісім незамінних амінокислот, які сприяють здоров’ю в цілому, а також красі. Простими словами, рисова вода являє собою молочно-білий розчин, який виходить після вимочування або кип’ятіння рису. Вона може бути концентрованою, розведеною або навіть ферментованою, щоб виконувати більшу частину своїх функцій.

Ще одна чудова властивість рисової води полягає в тому, що це, ймовірно, найпростіший саморобний продукт для краси, який кожен може підготувати вдома. Трохи рису і вода – це все, що вам потрібно!

Поділись


Новини партнерів