6 простих засобів від високого тиску

Це здорово, я три роки не п’ю пігулки для пониження тиску і все завдяки цим рецептам!

Чи знаєте ви, що вбивця номер один по всьому світі – це хвороби серця? Одна з речей, яка збільшує ризик їх виникнення – високий кров’яний тиск.

У цій статті ви познайомитеся з рецептами чаю, які допомагають в регулюванні артеріального тиску і це науково доведено.

Вони допомагають понизити високий кров’яний тиск, наповнюючи організм антиоксидантами і борються із запаленням і високими рівнями поганого холестерину.

Спробуйте почати вживати ці чаї щодня і незабаром ви зможете обходитися без пігулок!

1. Чай з куркумою
Куркума – потужний засіб проти запалення. Саме з цієї причини, якщо додавати її в чай, то це допоможе запобігти високому кров’яному тиску.

Ви також можете пити чашку чаю з куркумою всякий раз, коли вас турбують болі в м’язах і суглобах.

2. Чай з гібіскуса
Багато традиційних цілителів рекомендують пити чай з гібіскуса для контролю високого кров’яного тиску. Численні наукові дослідження довели, що цей чай особливо ефективний для зниження систолічного артеріального тиску – верхнього числа при читанні артеріального тиску.

3. Чай Гінкго Білоба
Що робить чай гінкго білоба потужним природним засобом для зниження високого кров’яного тиску – це розширює кровоносні судини. В результаті кров може протікати по кровоносних судинах ефективніше, що сприяє нормальному кров’яному тиску. До речі, цей трав’яний чай також шанується за його дивовижні ефекти на роботу мозку.

4. Чай з базиліку
Включіть його у свій раціон, особливо якщо у вас гіпертонічна хвороба, тому що неодноразово доведено, що у нього є властивості, що знижують кров’яний тиск.

5. Чай з лаванди
Якщо ваш день дуже напружений і день у день ви відчуваєте стрес і втому, то це примушуватиме ваш кров’яний тиск підніматися. То чашка чаю з лаванди допоможе вам позбавитися від цих проблем. Вона допоможе вам розслабитися, що дозволяє вашому кров’яному тиску залишатися в нормальному діапазоні.

6. Додайте в чай корицю
Існують випадки, коли високий кров’яний тиск викликаний діабетом. Якщо ви страждаєте діабетом, і у вас підвищений тиск, подумайте про те, щоб регулярно пити чай з корицею. Це не лише допоможе понизити кров’яний тиск, але і нормалізувати рівень цукру в крові.

Джерело

Поділись


Новини партнерів