Який десерт безпечний для фігури

Як відомо, найважче сидіти на дієті ласунам. Майже всі дієти закликають повністю відмовитися від солодкого – тільки чи потрібно це робити? Адже є десерти, які не заподіють фігурі ніякої шкоди, і більш того – навіть можна влаштовувати солодкий сніданок.

Щоб ваша пристрасть до солодощів не відбилася на фігурі, їжте солодке в першій половині дня. Шматочок бісквіта з жирним кремом або мармелад, печиво разом з чашкою чорної кави кілограмів не додадуть, а від болісної тяги до солодкого позбавлять. Але все ж найкориснішими вважаються фруктові десерти, особливо желе домашнього приготування.

Якщо проблема зайвої ваги не є першочерговою, то можна дозволити собі десерт не зранку, а в обід. Наприклад – фруктовий салат зі збитими вершками. Але якщо ви на дієті, то краще діяти за порадою дієтологів і солодкий десерт з’їдати за сніданком.
Можна дозволити собі і шоколад, і сухофрукти, і горіхи, фруктові муси і салати, нежирні сиркові десерти. Що стосується тортів і тістечок, то від них по можливості краще утриматися. Здоба теж потрапляє під заборону – вона викликає газоутворення, заважає нормальній переробці їжі.

Поділись


Новини партнерів