Дуже прості рецепти, ефективність, яких доведена не одним десятиліттям!
Що робити, щоб посилити імунітет природним чином?
Існує декілька альтернатив. Ми пропонуємо вам два відмінні варіанти.
Рецепт №1
Перший з них – один з кращих, щоб зміцнити організм і захистити нас від усіх хвороб. Він має ідеальне поєднання інгредієнтів: яблуко, лимон, імбир і буряк.
Усі вони дуже багаті поживними речовинами і лікарськими властивостями.
Лимон очищає кров, підлужнуює тіло, регулює обмін речовин.
Про яблуко є висловлювання, яке дуже добре визначає його силу: “Їжте одне яблуко в день і не буде хвороб”.
Буряк – це овоч, здатний поліпшити нашу кров і очистити увесь організм.
Корінь імбиру зміцнює імунітет і робить ретельне очищення усього тіла.
Ось чому цей сік детоксифікує, зміцнює імунітет і запобігає хворобам.
Випиваючи всього одну склянку цього соку щодня, і ви побачите, наскільки сильним стане ваше тіло, і ви не хворітимете.
Інгредієнти:
– 1 яблуко
– 1 столова ложка лимонного соку
– 1 чайна ложка натертого кореня імбиру
– 1 склянка нарізаної буряк
– 200 мл очищеної води
– Декілька гілочок петрушки (за бажанням)
Помістіть усі інгредієнти в чашу блендера. Перемішайте до однорідного стану.
Пийте повільно. Рекомендується вживати 1 чашку в день і переважно вранці на голодний шлунок.
Рецепт №2
Другий рецепт відомий як “піднімає навіть мертвих”. Ви чули цей вираз, чи не так?
Це означає, що якщо ви відчуваєте постійну втому, знесилення, без настрою або відчуваєте повільність у своєму тілі, то ця проблема буде розв’язана після вживання цього напою.
Це тому, що усі його інгредієнти зміцнюють імунну систему і оздоровлюють увесь організм. Крім того, сік здобув популярність за запобігання і допомогу в лікуванні раку.
Краще всього те, що це простий і швидкий рецепт. Вам треба всього три хвилини, щоб підготувати його.
Інгредієнти:
– 1 кг буряка
– 1 кг чистого меду (1 літр)
– 3 апельсини (з шкіркою)
– 500 грам моркви
– 3 яблука
– 1 лимон (зі шкіркою)
Ретельно промийте усі інгредієнти і помістіть їх в суміш води і яблучного оцту (на один літр води 2-3 стол. ложки оцту) на 20-30 хвилин, це позбавити їх від хімічних забруднень.
Змішайте усі інгредієнти у блендері, включаючи мед. Потім помістіть суміш в скляну банку з кришкою і помістіть її в холодильник.
Рекомендується вживати кожен ранок, за півгодини до сніданку по 100 мл
Людям, котрі мають алергію на продукти бджільництва і діабет, не повинні вживати цей засіб.