Free Porn
xbporn

7 причин їсти квашену капусту вже сьогодні

Капуста – простий і доступний продукт, який, крім усього іншого, володіє справді цілющими властивостями

Квашена капуста – улюблена страва мільйонів українців. Давай розберемося, у чому ж користь цього продукту.

1. Профілактика раку

Квашена капуста має антиоксидантні властивості: виводить токсини, вільні радикали і сечову кислоту з організму. Все це – ефективна протипухлинна профілактика, дуже важлива для кожної жінки.

2. Нормалізація кров’яного тиску

Квашена капуста містить калій, який сприяє зниженню кров’яного тиску, протидіючи надлишку натрію в організмі.

Вимірювання артеріального тиску

3. Протизапальна дія

Протизапальні властивості капусти особливо корисні при болях у суглобах і артриті. Регулярно вживаючи квашену капусту або страви з неї можна мінімізувати ймовірність загострення хронічних запальних процесів.

4. Грип та ГРВІ

У процесі ферментації, який ми називаємо сквашуванням, виробляється величезна кількість пробіотиків, пов’язаних із поліпшенням імунної, когнітивної, травної та ендокринної функцій.

5. Краса шкіри та волосся

Про маски з квашеної капусти знали ще наші предки, багата вона сіркою і кератином. Ці речовини входять до складу найдорожчих масок для обличчя та волосся. Спробуй цей рецепт маски, можливо, він сподобається тобі не менше за промислові варіанти!

сквашування капусти

6. Схуднення

Капуста – це найкраща харчова добавка, яка містить всі необхідні вітаміни, мінерали, клітковину та інші поживні речовини. При цьому калорій у ній дуже мало. Це хороша ідея для всіх, хто хоче схуднути!

7. Мозкова активність

Квашена капуста багата йодом, тому сприяє здоров’ю головного мозку. Йод, як відомо, також допомагає попередити і лікувати неврологічні розлади, в тому числі хворобу Альцгеймера.

Джерело

Поділись


Новини партнерів