Потужний засіб від варикозного розширення вен

Супер засіб! Цю олію варто спробувати кожному, ефект просто приголомшливий!

Більшість людей знають ромашку як інгредієнт для смачного чаю із заспокійливим ефектом, але це не усі її достоїнства!

Починаючи з римських часів, олія ромашки використовувалася місцево, щоб вилікувати будь-які види захворювань, починаючи від м’язового болю і спазмів до проблем з шлунком і диспепсією.

Сьогодні, ромашка використовується в різних косметичних продуктах, тому що вона чинить позитивний вплив на різні частини тіла як усередині, так і зовні.

Давайте розглянемо декілька найбільш поширених переваг для здоров’я і що ви можете отримати для себе, включивши ефірну олію ромашки у своє життя:

1. Лікування акне

Для приготування цих ліків з’єднайте по 5 крапель ефірної олії ромашки і чайного дерева і додайте до них 30 мл олії жожоба.

Щоб очистити шкіру і позбавити її від акне наносьте цю суміш щодня після душу або умивання.

2. Лікування вош або кліщів

Позбавитися від вош або кліщів можна за допомогою ефірної олії ромашки. Для цього нанесіть її прямо на волосся і шкіру голови, а потім додайте 10-15 крапель ефірної олії ромашки в шампунь для додаткового лікування і профілактики.

3. Хворі м’язи

Для лікування болю в м’язах наберіть ванну і додайте по 5 крапель ефірної олії ромашки і гвоздики. Якщо перед ванною ви зробите глиняну маску, то ефект буде значно сильніший.

Пам’ятайте, що після ванни вам треба обов’язково зволожити шкіру кокосовою олією, змішаною з олією ромашки.

4. Шлунок і травлення

Якщо нанести олію ромашки на шкіру в області шлунку, то ви відчуєте розслабляючі ефекти. Ця олія стимулює виробництво ферментів в кишківнику і жовчі в печінці.

5. Варикозні вени

Для зменшення варикозу і запобігання варикозного розширення вен вам необхідно щодня обробляти уражені поверхні лікувальною сумішшю.

Для приготування ліків просто з’єднайте 30 мл олії жожоба і по 5 крапель ефірної олії ромашки, кипариса і неролі (помаранчевого кольору).

Пам’ятайте, ефірна олія ромашки призначена тільки для ароматичного і місцевого застосування.

Деякі люди в окремих випадках можуть мати алергічні реакції на ромашку, тому використайте її з обережністю, а якщо ви помітите, які-небудь алергічні реакції, то негайно припиніть використання.

Не забувайте самолікування може бути небезпечне, тому перед застосуванням проконсультуйтеся з фахівцем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів