Вчені назвали невразливу для коронавирусу категорію людей
Діти і підлітки найменше схильні до зараження коронавірусом. До такого висновку прийшли вчені після аналізу звіту про випадки зараження коронавірусом, підготовлений центром з контролю...
Спеціалісти розповіли, про яку хворобу може свідчити гіркота в роті
Гіркота в роті може бути наслідком багатьох причин: вживання гострої їжі або алкоголю. Однак коли людина відчуває її постійно, необхідно звернутися до лікаря, так...
Чи справді дієта з низьким вмістом вуглеводів – це панацея від...
Коли мова заходить про схуднення, більшість людей вдаються до дієти з низьким вмістом вуглеводів. Враховуючи, що вуглеводи можуть підвищити рівень цукру в крові, а також...
Дієтолог розповів, чим так корисна популярна каша
Вівсяна каша - чудовий варіант сніданку як сама по собі, так і у поєднанні з фруктами, ягодами чи горіхами, пише Жіночий світ з посиланням...
Лікарі назвали 5 небезпечних захворювань, які довго розвиваються безсимптомно
Лікарі попереджають: небезпечні захворювання можуть довгий час приховано розвиватися в організмі або проявлятися в симптомах, практично нерозпізнаних на фоні фізіологічних процесів.
Діабет. На ранній стадії...
Вчені Розповіли, Які Звички Харчування Шкодять Ниркам
Дослідження, проведене вченими з Університету Монаша в Австралії, показало, що термічно і хімічно оброблені харчові продукти багаті шкідливими сполуками, відомими як кінцеві продукти глікірування....
Вчені перерахували неочевидні ознаки хвороб серця
Так, складка на мочці вуха, біле кільце навколо райдужної оболонки можуть бути тривожними ознаками серцевих захворювань. При виявленні подібних деталей експерти радять звернутися до...
Продукти для оздоровлення судин
Судини старіють разом з організмом, в зв'язку з чим зростає ризик інфаркту та інсульту. Щоб чинити опір цьому процесу, включіть в раціон харчування продукти,...
Наслідки нестачі клітковини в раціоні харчування
Харчові волокна — важливі компоненти здорового харчування. Вони роблять позитивний вплив на систему шлунково-кишкового тракту, нормалізують мікрофлору кишечника, стимулюють імунітет. При дефіциті клітковини можливі...
Медики назвали шість шкідливих продуктів, які помилково вважають корисними
Експерти склали список «шкідливої» їжі і напоїв, які в народі вважаються корисною їжею. За словами вчених, вживання цих продуктів негативним чином позначається на роботі...
7 продуктів, які ми довго помилково вважали шкідливими
Харчування — це завжди гаряча тема для обговорення. Люди хочуть знати, які продукти корисні для їх організму, а які можуть нашкодити. Здавалося б, це...
Дієтологи розповіли, що вживання молока у літньому віці сприяє розвитку онкологічних...
На думку лікарів-дієтологів, вживати молоко слід лише у молодому віці.
Лікарі розповіли, що пити молоко у літньому віці небезпечно через вміст у ньому досить великої...











