Як тепла вода допомагає покращити стан вашої шкіри

Те, що ми п’ємо та їмо, позначається на стані нашої шкіри. Фахівці можуть порекомендувати різні продукти, які зроблять шкіру більш здоровою та сяючою. Крім того, потрібно дотримуватись підібраного для вас режиму догляду за шкірою та регулярно виконувати фізичні вправи, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Ще одна річ, яка може покращити стан вашої шкіри – це тепла питна вода. Доктор Суніл Кумар Прабху, старший консультант з дерматології лікарні Aster RV Hospital, пояснює, що шкіра – це відображення загального стану здоров’я людини.

Склянка теплої води може позитивно вплинути на самопочуття, оскільки вона сприяє здоровому травленню, полегшує дефекацію, покращує кровообіг та допомагає вивести шкідливі речовини з організму.

Також він зауважив, що вживання теплої води може пригнічувати виділення гормонів стресу. Не секрет, що стрес та тривога – це одні з основних причин появи прищів. Існує лише одне обмежене дослідження, яке показало, що тепла вода безпосередньо покращує стан шкіри. Але точно встановлено, що в якості частини здорового способу життя і збалансованого харчування вона позитивно впливає на шкіру.

Тепла вода допомагає зберегти вологу у шкірі і надає їй свіжого вигляду, тож якщо ви хочете отримати гарну шкіру та здорове травлення, розпочинайте свій день зі склянки теплої води.

Читайте також: Ідеально рівна шкіра: як позбутися від пігментації

Поділись


Новини партнерів