Обов’язково додайте рис до свого раціону. Адже він містить багато корисних властивостей.
Захист від хронічних захворювань. Рис зберігає шар висівок, тому містить захисні з’єднання флавоноїди як апігеніни і кверцетин. Вони відіграють важливу роль в захисті від хвороб.
Підтримує енергію. Спортсмени часто вибирають білий рис в якості основного джерела енергії, особливо при дозуванні після тренувань. Рафіновані вуглеводи є джерелом швидких і легких доступних вуглеводів, необхідних для відновлення глікогену.
Користь для травлення. Білий рис легко засвоюється, в ньому мало клітин і при правильному приготуванні він не викликає проблем із шлунком. Це корисно для тих, хто страждає від печії чи нудоти, а також при загостреннях дивертикуліту та хвороби Крона.