Ароматна і з приємною кислинкою.
Скумбрія запікається в духовці буквально за 15 хвилин! Приготована риба має яскравий смак, властивий середземноморській кухні. Всі інгредієнти підібрані збалансовано. Хто любить швидко і смачно почастувати себе і своїх друзів — цей рецепт для вас. Сподіваємося, він займе почесне місце серед улюблених.
Інгредієнти:
- Скумбрія — 2 штуки;
- Олія оливкова або рослинна — 3 ст. ложки;
- Лимон — 1 штука;
- Орегано — 1 чайна ложка;
- Паприка — 1 чайна ложка;
- Сіль -1/2 чайної ложки.
Приготування:
- Готуємо маринад: змішати рослинну олію, сіль, солодкий перець і сік лимона.
- Розбираємо тушки скумбрії на філе і змащуємо густо половинки риби маринадом.
- Маринуємо рибу, накривши плівкою, близько години.
- Викладаємо рибу на деко, застелене пергаментом і запікаємо при 220 С протягом 15 хвилин.
Приємного апетиту!