Який хліб небезпечний: дієтолог розкрила правду

Дієтолог Світлана Фус рекомендує не вживати дріжджовий хліб з високорафінованого чистого борошна, в якому немає вітамінів, мінералів і харчових волокон.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що пропонує замінити його цільнозерновим хлібом.

“до білого рафінованого борошна додається маргарин або спред. Спреди містять канцерогенні речовини. Природно, якщо раз на місяць ви з’їсте дріжджову булочку, нічого страшного не трапиться. Але не варто робити це базовим продуктом в своєму харчуванні “, – зазначила дієтолог.

За словами Фус, збалансована їжа завжди дає більше насичення.

“Якщо у вашому раціоні буде більше рослинної їжі, неочищеної, нерафінованої, вам менше буде хотітися їсти такі продукти харчування. Тому хліб вибираємо цільнозерновий. А дріжджову випічку вживаємо вкрай рідко”, – порадила вона.

Джерело

Поділись


Новини партнерів