Трендові джинси, якими пора запасатися до осені

Трендові джинси, якими пора запасатися до осені

Сім моделей джинсів, які стали популярними цього літа і залишаться в тренді восени і взимку.

Легендарні слоучі

джинси слоуч

Мода стала настільки толерантною і різноманітною, що сьогодні модними вважаються і вузькі скіні, і класичні прямі джинси, і об’ємні мішкуваті джинси. Останні представлені в колекціях відомих брендів по-різному, але суть їх одна – висока талія, защипи над і під поясом, вільний верх. Культовими джинсами цього літа стали слоучі, що імітують “підкати” (подворот штанини з защипом)

Защипи і пояс на джинсах

джинси з защипами

Однією з яскравих ознак сучасних джинсів стали защипи, не тільки під поясом, а й над ним. Такі джинси можна носити зі шкіряним ременем або з рідним поясом з деніму. Вони, як і багато моделей 2020 року, об’ємні. Модниці носять їх з приталеним верхом.

Модель на ґудзиках

джинси на гудзиках

Джинси на ґудзиках замість блискавки викликали справжній бум цього літа, хоча тільки-тільки з’явилися в колекціях. Цей варіант застібки тільки припав до душі шанувальникам джинсів і модель, за прогнозами експертів моди, стане хітом майбутньої осені. Влітку модниці носять джинси на ґудзиках в світлих відтінках деніму, восени модні будинки представлять ті ж варіанти джинсів в палітрі для холодної пори року.

Гульфик з косою застібкою

косий гульфик на джинсах

Незвичайна застібка вже давно проривається в масову моду, але до цього літа моделі з косим гульфіком носили тільки просунуті стритстайлери. Сьогодні такі джинси представили майже всі бренди мас-маркету, що говорить про їх прогнозовану популярність вже до кінця літа.

Кльош середньої посадки

джинси кльош середньої посадки

У прагненні візуально подовжити ноги модниці вибирають подовжені моделі з високою посадкою. Саме тому в моду увійшли довгі джинси кльош в лаконічному дизайні, нейтрального класичного кольору. Максимум, що пропонують дизайнери – невеликі розрізи і необроблений край.

Скіні в стилі мінімалізм

джинси скіні

Скіні, незважаючи на спроби стилістів прибрати їх з рейтингу популярних моделей, залишаються фаворитами модниць. Однак це вже не ті скіні із заниженою посадкою, подертими колінами і стразами в місцях згину ноги. Сучасні моделі максимально лаконічні: однорідний колір, щільний денім, необроблений край. Та й носять їх вже не з балетками, а з човниками або конверсами.

Читайте також: Міні, шкіра, асиметрія – які спідниці будуть в моді в 2020

Об’ємні джинси

об'ємні джинси

Об’ємні моделі зайняли більшу частину ніші сучасних джинсів Це і джинси в підлогу з широкими штанинами, і короткі джинси-кюлоти, і ультра-об’ємні слоучі. Всі ці моделі замінили вільні бойфренди, які стали менш актуальними через занижену талію.

Поділись


Новини партнерів