7 варіантів модних літніх суконь 2020 року

7 варіантів модних літніх суконь 2020 року

Влітку всі дівчата хочуть виглядати жіночно і красиво. Жодна красуня не відмовиться від літньої сукні. Зараз модельєри шиють вбрання на будь-який смак: сарафани, туніки, короткі і довгі сукні.

У 2020 році стилісти нас порадують різноманітними моделями. Жіночні, романтичні, елегантні наряди ви зможете придбати в цьому сезоні.

Трендом цього літа стали вільний крій і багатошаровість. А що стосується забарвлення, то лідирують базові білі сукні та сарафани. У цих нарядах дівчата виглядають особливо елегантно і жіночно.

Також в 2020 році в моду входить тропічний принт і «горошок». Незвичайне поєднання кольорів зробить Ваш образ більш привабливим. Але не поступаються місцем квітковий принт, смужка і поєднання різних орнаментів.

Величезний плюс цього сезону – універсальність. Сукні відрізняються своєю простотою і підійдуть як для повсякденного образу, так і для романтичного побачення.

Сукня-сорочка

сукня-сорочка

Сукня-сорочка вже кілька сезонів не зникає з подіумів. Єдина зміна це фасон. Влітку 2020 дівчатам рекомендується вибиратися сукні трапеції або прямого крою.

Плюс цього вбрання – воно приховає Ваші недоліки, якщо вони є. Рукав ви можете вибирати на свій смак. Як з довгим, так і з коротким ви будете виглядати стильно.

Забарвлення може бути найрізноманітнішим. Універсальною, звичайно, є біла сукня. Сукня-сорочка підійде як для повсякденного носіння, так і на вихід.

Читайте також: Літні спідниці 2020 року, кілька стильних ідей

Сукня-футболка

сукня-футболка

Сукня-футболка стане відмінним варіантом для повсякденного образу. Розбавити Ваш лук можна різними аксесуарами. Наприклад, сумкою або прикрасами.

Сукня може бути як довгою, так і короткою. Колір бажано вибрати однотонний. Поєднувати такі сукні можна з кедами, босоніжками або модними туфлями на танкетці. Каблук зробить ваш образ більш жіночним.

Мереживні сукні

мереживні сукні

Мереживні сукні стали головним трендом цього сезону. Вони надають образу особливої ніжності. Ці сукні вже кілька сезонів не виходять з моди.

Найпопулярніші моделі – мереживні сукні до підлоги або легкі коротенькі платтячка. Ще одним декором таких суконь є відкрита спина. Дівчата зможуть показати свої гарні спинки в цьому сезоні.

Що стосується кольорів, в 2020 році в тренді не тільки білі, бежеві та кремові відтінки, але й яскраві кольори, наприклад, фіолетовий, помаранчевий, бірюзовий.

Цього літа можна сміливо експериментувати з кольорами. Мереживні сукні підійдуть для прогулянки, вечірки, романтичного побачення або навіть для офісу.

Читайте також: 6 головних трендів взуття, які будуть на піку популярності влітку 2020

Сукні оверсайз

сукні-оверсайз

Сукня оверсайз привертає увагу вільним фасоном та не сковує Ваші рухи. Якщо ви не встигли до кінця схуднути до літа, то ця річ приховає всі Ваші недоліки.

Сукня оверсайз підійде під будь-яку погоду. В тренді як довгі моделі, так і короткі. Таке ж правило діє і з рукавами. Особливо модними цього сезону є рукава ліхтарики. Їх ви зможете зустріти в різних моделях.

Джинсові сукні

джинсові сукні

Джинсові речі не втрачають своєї актуальності з сезону в сезон. Шиють такі сукні з легкого деніму. Це дозволяє носити їх навіть в спекотну погоду. Крім того, джинсові сукні дуже практичні, вони не втратять свій колір і форму за один сезон.

Джинсові сукні прекрасно підкреслять Ваші переваги, допоможуть виділити талію і приховати деякі недоліки.

Вибір джинсових суконь вас здивує. Стилісти радують нас приталеними і вільними, довгими і короткими сукнями. Вони підійдуть як для дівчат з пишними формами, так і для надто худеньких красунь.

Читайте також: 8 трендів купальників на прийдешнє літо 2020 року

Сукні з квітковим принтом

сукні з квітковим принтом

Сукні з квітковим принтом розфарбують Ваш образ. Він стане більш яскравим і жіночним. Модель сукні кожна дівчина знайде на свій смак. Вільні і приталені, довгі і короткі, сарафани – в будь-якому варіанті квітковий принт буде в тренді.

Різноманітність кольорів вразить вас. Модельєри не вказують на певний стиль, це дає можливість вільно вибрати принт. Тобто, і масивні квіти, і дрібні будуть виглядати стильно.

Принт не обов’язково може бути на всій сукні. Це можуть бути окремі його частини. Наприклад, в цьому сезоні в тренді об’ємні рукави. Наприклад, легка біла сукня і на рукавах яскраві квіти. Цей лук буде особливо ніжним, красивим, елегантним.

Сукні в горошок

сукні в горошок

У 2020 році одним з найстильніших принтів є «горошок». Сукні можуть бути не тільки класичних чорно-білих кольорів, але й яскравих відтінків. Правильно підібравши кольори, ви зробите Ваш образ привабливим і стильним.

До речі, «горошок» буде популярний не тільки влітку, а й в інші пори року. Фасон може бути абсолютно різним. Приталеним, прямого крою, сарафан, сукня-сорочка.

Якщо вам не достатньо сукні в горошок, а й хочеться використати якісь декоративні елементи, можна знайти моделі з гудзиками, рюшами, поясом або ременем. Але з цими декораціями потрібно бути акуратними, занадто багато елементів зробить образ позбавленим смаку. Так само сукні добре поєднуються з прикрасами або сумочкою.

Тканину для сукні вибирайте ту, яка вам до душі. У літню спеку підійде легка, невагома сукня. Проте, можна обрати і більш щільну тканину.



Новини партнерів