8 трендів купальників на прийдешнє літо 2020 року

8 трендів купальників на прийдешнє літо 2020 року

Які купальники будуть в моді цього літа? Розбираємо основні тренди в сфері пляжної моди. Відтінки, крій, фасони – знайдуться варіанти на будь-який смак. Пам’ятайте, що всі перераховані тренди актуальні як для роздільних, так і для суцільних купальників. Їх легко адаптувати під будь-яку фігуру, в т.ч. і для plus size.

Купальники з глибоким V-подібним вирізом

Купальники з глибоким V-подібним вирізом

Такий формат вирізу не тільки стильно і трендово виглядає – він ще й візуально коригує фігуру. Трикутний виріз надає жіночності і витягує силует, роблячи його стрункішим. Якщо ви вибираєте купальник з глибоким V-подібним декольте, звертайте увагу на прості фасони, непомітні кольори і приглушені принти, щоб не перевантажити пляжний образ.

Купальник в стилі мінімалізм

Купальник в стилі мінімалізм

Мінімалізм в тренді в усіх сферах жіночого гардеробу – в тому числі і в пляжній моді. Мінімалістичні купальники з нами не перший сезон і напевно у вас вже є щось подібне в арсеналі. А якщо ні – однозначно варто знайти свій ідеальний купальник в стилі мінімалізм, суцільний або роздільний – він прослужить багато років і не втратить актуальності.

Принти на трендових купальниках 2020 року

Принти на трендових купальниках 2020 року

Принтовані купальники, звичайно, теж актуальні – яскраві кольори влітку доречні як ніколи. Пам’ятайте головне правило: чим строкатіше забарвлення, тим простішим і мінімалістичнішим повинен бути крій. Якщо ж у купальника і яскравий принт, і складний фасон, то скоріш за все він буде виглядати занадто “важким”.

Асиметрія в купальниках 2020 року

Асиметрія в купальниках 2020 року

Цього літа однозначно варто придивитися до асиметричних купальників. Тренд не новий, але ще не встиг набриднути. Асиметрія хороша тим, що виглядає незвично і робить фігуру стрункішою. Оскільки такий крій відноситься скоріше до складного, то колірну гамму купальника краще вибирати однотонну або спокійну базову.

Якщо є необхідність скорегувати об’ємний живіт, то уникайте купальників з великим принтом в проблемній зоні. Краще використовувати асиметричний крій і діагональні лінії в крої і принтах. Саме такий прийом буде робити фігуру стрункішою.

Різний верх і низ у купальниках

Різний верх і низ у купальниках

У цьому сезоні буде актуально комбінувати різний верх і низ купальників. Особливо добре цей прийом виглядає, коли один з елементів однотонний. Так комплект виглядає гармонійно і сучасно.

Висота плавок у модних купальниках 2020 року

Висота плавок у модних купальниках 2020 року

Якщо кілька років тому був яскравий тренд на завищені плавки, то сьогодні актуальною є будь-яка висота і форма. Набагато важливіше підібрати таку модель плавок, яка ідеально сяде конкретно на вашу фігуру і підкреслить її переваги.

Купальники пастельних тонів

Купальники пастельних тонів

Один з яскравий трендів 2020 року в цілому – це пастельні відтінки, і влітку це модне віяння пошириться і на купальники. Можна вибрати будь-який фасон і принт в пастельних тонах – купальник буде виглядати стильно і актуально.

Купальники складного крою

Купальники складного крою

Крім тренда на мінімалізм є ще й тренд на нестандартний складний дизайн. Головне, щоб при погляді на купальник не виникала думка “це перебір”. Занадто складний крій буде виглядати дивно на пляжі – такий купальник краще носити як боді в міських образах.



Новини партнерів