Як правильно комбінувати одяг: 10 секретів стилістів

Недостатньо просто купити трендові речі і заповнити ними шафу. Потрібно знати, як правильно поєднувати цей одяг, пише Жіночий Світ. Ми розповімо вам, як комбінувати трендові речі, щоб виглядати стильно і гармонійно. Перед вами 10 секретів стилістів: які розкажуть вам, як правильно комбінувати одяг.

Ми впевнені, що ваш гардероб вже завалений стильними фасонами осіннього взуття і трендовими пальто. Ну і що ж робити з усіма цими речами? Як їх поєднувати? Спокійно. Ми розкриємо вам 10 секретів стилістів і навчимо комбінувати стильний одяг цього сезону. Отже, вперед!

1. Колір нюд і яскрава деталь

Монохромний образ в кольорі нюд – це саме те, чого потрібно в сезоні осінь-зима 2019/2020. Але якщо не хочете виглядати нудно, слід розбавляти образ яскравою деталлю. Найвдалішим вибором стане сумка бірюзового кольору. Але можете вибрати і інші аксесуари: пояс, обруч, шпильки… Пам’ятайте, що яскрава сумка стане в нагоді вам в будь-якому випадку, тому обов’язково придбайте невелику сумку зеленого або бірюзового кольору.

2. Куртка

Ні, не потрібно купувати нову куртку. Суть цієї тенденції в самому способі: яким чином її носити? Все просто. Одягніть будь-яку куртку або піджак з вашого гардеробу і заправте його в штани. Щоб це поєднання виглядало правильно, потрібно підібрати штани з виточками на поясі. Вони створюють більше вільного простору всередині, що дозволяє заправити туди куртку або піджак. Якщо все-таки збираєтеся купувати нову куртку, то шукайте модель з товстої вовни з гудзиками на кишенях.

3. Светр з об’ємними плечима і шкіра

Якщо ви хочете знайти по-справжньому трендовий светр, звертайте увагу на плечі: вони повинні бути об’ємними. Плісировка на плечах, рюші, великі підплічники… Будь-яка з цих деталей зробить акцент на плечах, а саме це нам і потрібно. Краща комбінація до такого светра – шкіряні штани. Шукайте светри коричневих відтінків і не забувайте про яскраві сумки.

4. Сорочка з краваткою

Чим більше чоловіки хочуть позбутися від краваток, тим більше жінки прагнуть їх носити. Все, що вам потрібно – класична біла сорочка, чорна краватка і штани на високій талії. Маскулінність зараз в моді, тому побалуйте себе таким чином. Він ідеально підійде для робочого дня в офісі. Крім того, ця сорочка стане в нагоді вам ще безліч разів, так як це універсальна, базова річ.

5. Плащ і джинсовий комбінезон

Це не секрет, що класичний тренч ідеально виглядає з будь-якою річчю з джинсу. Це авангардна тенденція, яку обожнює світ стритстайлу. Вам знадобиться вільне пальто (можливо, в стилі оверсайз), джинсовий комбінезон і чорний гольф. Якщо не любите носити комбінезон, замініть його джинсами кльош.

6. Піджак XXL з поясом

Якщо одного разу вам захочеться наслідувати приклад моделі Емілі Ратажковскі і одягнути чоловічий піджак, то не забудьте про пояс з трендовим принтом. Підкресліть силует поясом з тваринним принтом або з принтом в горошок. До піджака теж є свої вимоги: носіть піджаки з принтом в клітинку сірого або коричневого кольору.

7. Піджак мілітарі і рожевий колір

Так, нам вже набридли парки мілітарі, але їм на зміну приходить ось такий стриманий піджак в тому ж стилі. Варто визнати, що ця річ не тільки комфортна, але і стильна. Фешн-блогери знайшли спосіб, як розбавити цей стриманий образ: за допомогою яскраво-рожевих штанів. Колір хакі вдало гармонує з рожевим кольором, а маленька сумка ніжно-рожевого відтінку додає наряду елегантності. Таке поєднання підійде не тільки для неформальних заходів, але і для ділових зустрічей, свят, вечірок.

8. Светр максі і високі чоботи

Високі чоботи на підборах – тренд сезону осінь-зима 2019/2020. Ви вже встигли переконатися в цьому, якщо бачили 16 осінніх образів з високими чобітками. Светр максі виглядає, як сукня оверсайз і прекрасно поєднується з високими чобітьми. Крім того, ваші ноги виглядатимуть довшими, а силует – струнким. Шукайте светри максі з принтом в смужку.

9. Стрази і принт в клітинку

Що робити, щоб трохи пом’якшити ці яскраві сукні зі стразами? Просто поєднувати їх з універсальним пальто з принтом в клітинку. Ця річ точно повинна бути у вашому гардеробі. Пальто в клітину – це базова річ, яка входить в список трендів вже декілька сезонів.

10. Штани кюлоти і черевики

В цьому сезоні вам обов’язково знадобляться черевики зі зміїним або леопардовим принтом. Поєднувати їх потрібно з однотонними кюлотамі і гольфом. Образ не повинен бути перевантаженим, хоча без стильного капелюха тут не обійдеться. Черевики на підборах зроблять вас візуально вищими і стрункішими. Ну і не забувайте, що штани обов’язково повинні бути на високій талії.

Сподіваємося, ви засвоїли ці головні уроки і вже сьогодні почнете віртуозно поєднувати трендові речі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів