Зима – в тренді: 6 ідей, як одягнутися не тільки тепло, а й модно

Сучасній дівчині взимку важливо бути не тільки одягненою тепло, а й модно. На перший погляд здається, що взимку мода – це недозволена розкіш. Але поспішаємо запевнити вас, що це не так. Вам можна, а головне – потрібно складати комфортні стильні образи з головними трендами зими. Беріть на замітку, як завжди залишатися на модній хвилі!

Колір

Яскраві кольори взимку тільки вітаються, тому червоний став одним з головних кольорів сезону. Додайте червоний джемпер до повсякденного образу сорочка + джинси або об’ємний пуховик такого ж кольору. В цей ансамбль добре впишуться чорні аксесуари.

Червоний колір добре виглядає з чорним, тому ви сміливо можете поєднувати ці відтінки в одному образі. Важливо лише розбавити в цей фатальний дует третім нейтральним відтінком: бежевим, білим або сірим і завершити образ аксесуарами.

Дублянка

Дублянка – топова річ цього сезону. В тренді моделі яскравих і пастельних тонів. Нюдові відтінки пом’якшують образ і роблять його більш жіночним і витонченим. Поєднуйте речі таких тонів з базовими чорними джинсами і взуттям, а для більш практичного образу вибирайте моделі менш мазких кольорів.

Total look

Носити образ в одному кольорі – популярний тренд вже не перший сезон. На зміну червоним і чорним total look прийшли монолуки в бежевих тонах. Такий образ важко назвати повсякденним і практичним, але для зими світлі відтінки теж цілком доречні. Total look можна розбавити контрастними аксесуарами.

Поділись


Новини партнерів