3 поради, які допоможуть вам вибрати якісні сонцезахисні окуляри

Уже навесні погода нас радує сонячними днями, а це значить, що час діставати наймодніший аксесуар – окуляри. Але вони повинні бути не тільки прикрасою, але і захистом для наших очей. Тому, якщо ви перебуаєте в пошуку якісних і практичних сонцезахисних окулярів, тоді вам потрібно знати, як правильно підібрати цей аксесуар і не помилитися з вибором.

Зверніть увагу на маркування.

Перед покупкою сонцезахисних окулярів зверніть увагу на напис «UV-PROTECTION» Цей напис означає, що окуляри захищають очі і від UVA, і від UVB променів. Також на аксесуарі повинен бути значок, який повідомляє відсотки пропуску світла. Фахівці рекомендують вибирати окуляри, на яких зазначено максимальну ступінь захисту (80-100%).

Вибирайте окуляри виходячи зі своїх потреб. Так, наприклад, якщо ви збираєтеся у відпустку на море, тоді, вибирайте сонцезахисні окуляри з широкою оправою, щоб краще захищати очі від променів. Також модний аксесуар повинен щільно прилягати до вашого обличчя. Головне, щоб вії не торкалися лінз.

Вибирайте нейтральні відтінки.

Фахівці рекомендують вибирати сонцезахисні окуляри з лінзами нейтральних кольорів – сірих, сіро-коричневих, сіро-зелених. А ось кольорові лінзи такі наприклад як рожеві, блакитні, помаранчеві і, особливо, жовті окуляри фахівці не рекомендують купувати, так як очі дуже швидко втомлюються.

Джерело

Поділись


Новини партнерів