Жіночі піджаки 2018 року, модні тенденції

Не знаєте, як створити безпрограшний образ, який підійде для будь-якого випадку? Вибір є – дизайнери пропонують вибирати в новому сезоні піджаки. Вони підійдуть для офісу, вечірніх заходів, побачень і прогулянок.

Цей елемент гардеробу створений для того, щоб підкреслити достоїнства фігури і приховати недоліки.

Модні тенденції та фото жіночих піджаків в 2018 році дивіться у цій статті.

Піджаки підійдуть для різних випадків

В тренді різні фасони і кольори

Дизайнери пропонують моделі різного крою і кольору. Наймоднішими в новому сезоні стануть:

  • довгі піджаки;
  • моделі оверсайз;
  • піджаки в чоловічому стилі;
  • моделі, прикрашені яскравими елементами.

Модні матеріали в 2018 році

Вибір тканини – відповідальний момент. Часто саме від тканини залежить весь майбутній образ.

Вибір тканини – відповідальний момент

Оксамит в 2018 році як і раніше залишається в моді

У 2018 року модельєри вибрали найрізноманітніші тканини для своїх виробів. Тому у модниць буде великий вибір піджаків на будь-який випадок життя.

  • Стильний і неймовірний образ допоможе створити піджак з атласу. Свої дизайнерські рішення представили такі будинки як Roksanda Ilincic і Bally. Атласні піджаки цих брендів стануть чудовим рішенням для виходу в світ. Такий матеріал підійде для впевнених в собі і чуттєвих жінок.
  • Оксамит в 2018 році як і раніше залишається в моді. Модельєри не втомлюються створювати нові моделі і свіжі ідеї. У новому сезоні колекції оксамитових піджаків представили Alice + Olivia, Theory і Maison Margiela. Модниці можуть вибирати різні варіанти оксамитових піджаків: в стилі 80-х, речі з чоловічим характером, укорочені моделі з атласними вставками.
  • Хочете стати наймоднішою навесні 2018 року? Вибирайте модні шкіряні піджаки. Свої колекції представили Salvatore Ferragamo і Nina Ricci. Моделі, які демонструють дизайнери, розкривають жіночність з нового боку. У поєднанні з міді спідницею шкіряний піджак створить елегантний образ. А якщо хочеться відмовитися від класики, то варто вибрати комбінацію чорного піджака з легінсами та водолазкою в одному кольорі.
  • Створити образ в стилі 90-х і з’явитись в ньому на вечірці легко за допомогою піджаків, які зшиті з матеріалів з ефектом металіка. Створити лук, який збурює уяву оточуючих, допоможуть жакети від Mugler. Девіз колекції – іскритися і сяяти!
  • Не замерзнути навесні на вечірніх заходах допоможе атласний піджак. Jenny Packham представляють колекцію виробів, прикрашених великими дорогоцінними каменями.
  • Взимку і восени в тренді будуть теплі вовняні піджаки. Для завершення образу підійдуть брюки або спідниці в тон піджака. Під піджак можна надягти теплий светр оверсайз грубої в’язки.

Ефект металіка і образ в стилі 90-х років

Можна вибирати модель з комбінованих матеріалів

Подивіться, які модні тенденції 2018 і фото жіночих піджаків нижче.

Вибираємо свій стиль

Підібрати відповідний піджак можна під будь-який тип фігури. Для цього модельєри створюють свої колекції в різних стилях. У 2018 році вибір моделей також великий, як і в минулому році. Залишається лише підібрати модель, яка підкреслить достоїнства жіночої фігури.

  • У 2018 році модними залишаються укорочені піджаки. Така модель підійде для власниць помірних стегон. За допомогою такої речі можна прибрати акцент з обсягів нижньої частини тіла. Суть моделі в тому, що піджак закінчується вище, а не на середині стегна. Їх можна поєднувати не тільки з брюками або спідницями, але і з сукнею.
  • У 2018 року повернутися в моду піджаки без рукавів. Такі моделі підійдуть для весни і літа. Елемент гардеробу стильно підкреслить фігуру, створить образ упевненої в собі і яскравої жінки.
  • У зимовий або осінній час модними будуть подовжені моделі. Свої колекції представили Area і Alejandra Alonso Rojas. Особливо виграшно виглядає двобортні піджаки з брюками із завищеною талією.
  • В тренді нового сезону чоловічі силуети в жіночому гардеробі. Натхненні 80-ми роками дизайнери представили моделі з важкими плечима. Такий піджак підійде діловим, сильним і впевненим жінкам, які самі розпоряджаються своєю долею. З його допомогою можна створити ідеальний офісний стиль.

В тренді чоловічі силуети в жіночому гардеробі

У 2018 році модними залишаються укорочені піджаки

Вибираємо правильний колір

Від кольору речі залежить не тільки весь створений образ, а й настрій. Якому відтінку віддати свою перевагу – подивіться модні тенденції жіночих піджаків в 2018 році на фото нижче.

Червоний колір – один з найпопулярніших в дизайнерських колекціях в 2018 році. Цей яскравий колір і його відтінки присутні у всіх елементах гардеробу, і піджак не виняток. Можна зробити з його допомогою яскравий акцент або наважитися на тоталлук. Що б не вибрала модниця, можна впевнено сказати, що образ вийде яскравим і зухвалим.

Червоний колір для яскравих жінок

Для молодих і активних дівчат, які хочуть привернути до себе особливу увагу, допоможуть піджаки в стилі мілітарі. Така модель може бути прикрашена різною фурнітурою. У моді різні нашивки, замки і гудзики. Мілітарі піджаки з тасьмою або еполетами підійдуть для модниць, які люблять похвалитися своїм гардеробом в соціальних мережах. Свої колекції піджаків в стилі мілітарі представили на останніх показах моди Redemption і Alice + Olivia.

Просто і лаконічно буде виглядати білий піджак. Особливо актуальні двобортні моделі. В тренді залишається класичне поєднання – білий верх, чорний низ. Білий жакет здатний створити самий романтичний образ, тому Vanessa Seward пропонує використовувати його замість білої сукні.

Повертаючись до класики не можна не згадати про чорний колір. Чорний піджак може поєднуватися з будь-яким елементом гардеробу, надаючи образу елегантності. У чорному кольорі також вигідно буде створювати тоталлук.

У 2018 році в моді соковитий синій колір

У 2018 році в моді соковитий синій колір. Для світської вечірки, бізнес-зустрічі і побачення підійдуть піджаки синього і похідних від нього кольорів. Чудову колекцію піджаків різних відтінків синього представили модні будинки Christian Dior і Jil Sander Navy.

Не варто забувати і про коричневий. Цей колір зігріє в холодну погоду і яскраво виділить навесні або восени. Під піджак можна надіти светр оверсайз або вільну блузку. Ще одним модним кольором в 2018 році став сірий. Він підходить практично кожній жінці. Щоб розбавити сірі кольори, можна вибрати для створення образу яскравий аксесуар – сумочку або взуття.

Джерело

Поділись


Новини партнерів