Хейлі Бібер показала ідеальні форми в топі без бюстгальтера

Хейлі Бібер

23-річна американська модель похвалилася фігурою в спокусливому вбранні. Хейлі Бібер вийшла на вулицю без бра і оголила живіт.

Папарацці «зловили» племінницю актора Алека Болдуїна в Беверлі-Хіллз. Модель разом з чоловіком Джастіном Бібером приїхала на розкішній машині в офіс до співака. Виконавець хіта «Baby» одягнувся в колір авто, а його дружина вибрала look, яким привернула до себе увагу.

На Хейлі був чорний кроп-топ, під яким не було бюстгальтера, смарагдовий жакет, світлі джинси із завищеною талією і витончені босоніжки. Образ доповнили захисна маска і зелена сумка на ланцюжку.

По дорозі в офіс модель скинула з себе жакет, відкривши поглядам свій плоский живіт і витончену талію. Впевненим кроком вона попрямувала до будівлі, не дочекавшись чоловіка. Зазвичай закохані всюди і завжди ходять за руку, але на цей раз зробили виняток.

Фанати пари помітили це, але ще більше їх вразив спокусливий образ місіс Бібер. «Яка ж Хейлі красуня», «Джастіну варто весь час тримати дружину за руку, інакше вкрадуть таке золото!», «Бомбічна фігура!!! У неї талія моєї мрії!», «Чи можна виглядати більш сексуально і елегантно одночасно?», «Хейлі найстильніша знаменитість», – написали в Мережі.

Поділись


Новини партнерів