Анджеліна Джолі плакала в душі таємно від дітей після розриву з Бредом Піттом

45-річна голлівудська актриса важко переживала розрив з 56-річним Бредом Піттом. При цьому Анджеліна Джолі намагалася приховати від шістьох спадкоємців свої емоції.

Зірки фільму «Містер і місіс Сміт» прожили разом дев’ять років, після чого оформили стосунки. Однак сімейне життя в офіційному шлюбі у Анжеліни і Бреда склалося не найліпшим чином: через два роки вони подали на розлучення.

Пітт виїхав з їх спільного дому і залишився наодинці зі своїми переживаннями. Джолі перебувала вдома з шістьма дітьми і з усіх сил намагалася робити вигляд, що все добре. Актриса зізналася, що дозволяла собі проявити реальні почуття, лише коли була одна.

«Мені здавалося важливим поплакати в душі, а не перед ними. Діти повинні знати, що все буде добре, навіть коли ти сама в цьому не впевнена», – повідомила зірка.

Вона також спростувала домисли про те, що причиною розлучення був спосіб життя знаменитостей: відрядження через зйомки, щільний графік і ревнощі до колег. Джолі заявила, що популярність, навпаки, була приємним бонусом.

«Завдяки цьому ми даємо дітям багато чудових можливостей. Вони виросли сильними, вдумливими індивідуальностями, якими я дуже пишаюся», – цитує Анджеліну Mirror.

Відносини Джолі і Пітта остаточно погіршилися влітку 2016- го. Тоді ж подружжя повідомили про розлучення. Вони не могли вирішити питання опіки над дітьми. В результаті шлюборозлучний процес перетворився в холодну війну.

Лише в останній рік Анджеліна і Бред забули минулі образи. Вони стали ближчими, а їхні стосунки – більш дружніми. Екс-подружжя домовилися, як будуть жити їх діти під час пандемії.

Поділись


Новини партнерів