Брітні Спірс знову буде боротися за право опіки над своїми дітьми з екс-чоловіком Кевіном Федерлайном

У новому році 38-річна Брітні Спірс продовжить судові тяжби за право спілкування зі своїми двома синами, народженими в шлюбі з Кевіном Федерлайном. Західні ЗМІ повідомляють про намір співачки в найближчі місяці звернутися до суду, щоб скорегувати графік спілкування з 14-річним Шоном і 13-річним Джейденом.

Тільки у вересні Федерлайн через суд домігся того, щоб опіка над синами між ним і колишньою дружиною розподілялася, виходячи зі співвідношення 30 відсотків на 70 відсотків на користь танцюриста. Тоді Брітні не змогла піти проти рішення суду, але зараз готова знову вступити в бій за дітей. Головна вимога співачки – порівну ділити опіку над дітьми з екс-чоловіком.

У новому році Брітні Спірс звернеться до суду у сімейних справах і буде клопотати про збільшення часу в графіку зустрічей з синами,

– розповів інсайдер виданню Us Weekly.

При цьому анонім уточнив, що Брітні і Кевін вже домовилися, що в переддень Різдва Шон і Джейден будуть разом з мамою, а саме свято проведуть з батьком.

Нагадаємо, що навесні цього року, після того, як Брітні Спірс потрапила в психіатричну клініку, Кевін Федерлайн захотів обмежити її спілкування з дітьми. Танцюрист не хотів, щоб сини проводили з Брітні багато часу, через її емоційну нестабільність. При цьому Кевін висловив готовність обговорювати питання про коригування графіка зустрічей Брітні з дітьми після того, як вона почне приймати ліки і остаточно прийде в себе.

Ситуація ускладнилася тим, що батько зірки Джеймі Спірс на початку осені дуже посварився з 14-річним Шоном: за словами інсайдерів, в ході бійки батько співачки виламав двері в кімнату онука і почав його трясти. Після цієї сварки Джеймі отримав судову заборону, згідно з яким він тепер не може наближатися до онуків протягом трьох років.

Ця ситуація відбилася і на спілкуванні Брітні з батьком – співачка злякалася, що через поведінку батька вона може втратити право опіки над хлопчиками:

“Відносини між Брітні і батьком остаточно зіпсувалися. Спірс і раніше дуже сердиться на батька і живе в постійному страху, що втратить опіку над синами.”

Відомо також, що Джеймі Спірс більше не є офіційним опікуном доньки (у нього було це право з 2008 по 2019 рік). У вересні цього року батько зірки передав право опіки над нею помічниці Брітні Джоді Монтгомері.

Поділись


Новини партнерів