Кончіта Вурст вразила відвертим вбранням на балу у Відні

У мережі розгорілися палкі суперечки через екстравагантного австрійського артиста Томаса Нойвірта, який виступає в жіночому образі під псевдонімом Кочіта Вурст.

Так, раніше переможець Євробачення-2014 постав перед публікою на “Балу балів” у Відні (Австрія) в несподіваному епатажному образі: артист поголився налисо і надів плаття з екстремально глибоким вирізом, чим викликав бурхливу реакцію серед користувачів Facebook.

Багато українців також висловили свої думки про Кончіту і її зовнішність. Більшість відзначилися вельми жорсткими і навіть агресивними коментарями на адресу артиста, підкресливши, що його образ життя є протиприродним і порушує моральні засади суспільства.

Інші ж посперечалися з хейтерами і стали на захист представників сексуальних меншин, тим більше Кончіта Вурст є одним з найяскравіших представників ЛГБТ.

“Як це гидко і противно! Вважаю таких людей психічно хворими, навіщо їм права давати? Потрібно закривати в психлікарнях!” – висловилися противники сексуальних меншин.

“Тільки тому, що не вписується в уявлення основної маси? Чому ви бачите тільки це? В Європі це нормально”, – посперечалися інші.

Джерело

Поділись


Новини партнерів