Потап заматюкався в новому кліпі Каменських: відео назвали найкращим у співачки

Українська поп-діва Настя Каменських презентувала в YouTube новий кліп до пісні “Попа Как у Ким”. У зйомках ролика взяли участь її підопічні, переможці шоу “Х-Фактор-9”, група ZBSband та інші зірки.

Несподівана фольклорна тирада Потапа в сюжеті кліпу, як відзначили шанувальники співачки, зробила ролик кращим в її колекції на сьогоднішній день (відео дивіться на сторінці нижче).

“Попа Як у Кім” – про ідолів сучасності, жінок-трендсеттерів, які диктують моду і захоплюють мільйони. Сучасні дівчата слідують їх прикладу і прагнуть перейняти яскраві особливості кожної, але в гонитві за красою і попою як у Кім важливо пам’ятати, що ту ж Кім або Бейонсе роблять особливими не тільки ноги і форми, але, в першу чергу, любов до себе. А тренди – така непостійна річ, тому потрібно дивитися на них з іронією”, – пояснила ідею пісні артистка.

У кліпі, крім хлопців з ZBSband (Богдана Буйлука та Владислава Онищенка) знялися й інші запрошені зірки: Потап, DJ Nana (Анастасія Кумейко) і хітмейкери YouTube, популярні блогери каналу “Чоткий паца”.

Потап і учасники ZBSband зобразили в сюжеті відео збірний образ типових коментаторів в соціальних мережах з їх реакціями від розгубленості до відвертого хейту. У свою чергу, автори каналу “Чоткий паца” пообіцяли зробити традиційну пародію на кліп Каменських, якщо він збере 300 тис. лайків.

Відео стрімко набирає перегляди. На момент публікації новини ролик подивилися більше 25 тисяч користувачів, близько 3 тис. з них поставили кліпу свій лайк.

Джерело

Поділись


Новини партнерів