Суддя шоу ”Голос країни” осоромився через свого друга

Суддя дев’ятого сезону вокального проекту ”Голос країни” Дан Балан (Dan Balan) втрапив у незручну ситуацію у третьому випуску шоу.

Так, на “сліпі прослуховування” прийшов колишній бек-вокаліст Балана Роман Бурасанзве, котрий тривалий час працював у команді співака й супроводжував його в рамках туру по Україні. Крім того, у проекті повідомили, що чоловіки досить тісно спілкувалися один із одним. Відео виступу Романа опубліковане на YouTube (щоб подивитися ролик, доскрольте новину до кінця).

Бурасанзве заспівав композицію “Знаешь” українського виконавця ROZHDEN і зумів завоювати прихильність Тіни Кароль, яка єдина повернула до вокаліста своє крісло.

Цікаво, що Дан Балан, який добре знайомий із хлопцем, не тільки не повернувся до нього, а й зізнався, що зовсім не впізнав його голос, за що йому стало соромно.

“Ромо, чому ти мені не розповідав, що підеш на “Голос”? Я не впізнав його, мені дуже соромно, що я його не відчув. Тіно, дуже радий, що ти вибрала Рому, я б собі не вибачив, якби він не пройшов”, — висловився Дан.

Джерело

Поділись


Новини партнерів