Анна Сєдокова розповіла про важку боротьбу за спадок екс-чоловіка

Українська співачка, екс-вокалістка культового гурту “ВІА Гра” Анна Сєдокова, розповіла про труднощі у судовій справі щодо спадщини її колишнього чоловіка, футболіста “Динамо” Валентина Белькевича.

Подробицями Сєдокова поділилася на особистій сторінці в Instagram. За її словами, вона намагається відстояти права своєї доньки Аліни, яка згідно із законом є прямою спадкоємицею Белькевича.

“Більше трьох років інша сторона затягує процес, купує людей, довідки, домовляється з ким може і не може, але завтра, незважаючи на їхні старання, відбудеться останнє слухання в Апеляційному суді! І суть цієї суперечки — не суперечка між мною та іншою жінкою. Я намагаюся захистити в суді права рідної і єдиної дочки Валентина — Аліни”, — пояснила Анна.

Також вона розповіла, що в цій боротьбі її підтримують батьки Белькевича, які відмовилися від своєї частки спадщини на користь онучки. Крім цього, вони, як і Анна, обурені тим, що колишня кохана футболіста намагається довести у судах, ніби Валентин нічого не мав, нічого не заробляв і був альфонсом.

“Вона, жінка, яка не пропрацювала в своєму житті ні дня, утримувала одного з кращих футболістів країни і отже це вона купила квартиру, в якій жила ще я і Алінка”, — обурено зазначила Сєдокова.

Також співачка зізналася, що довгий час не наважувалася розповісти про це. Але вона впевнена, що після залучення суспільної уваги у неї буде більше шансів довести свою правоту на суді.

Джерело

Поділись


Новини партнерів