Соліст ”Время и Стекло” розповів про стосунки з Надією Дорофеєвою

Соліст популярних в Україні гуртів “Время и Стекло” і MOZGI Олексій Завгородній (Позитив) розповів про свої стосунки з колегою Надею Дорофеєвою.

Так, виконавець поділився: роману у них ніколи не було, але при цьому зазначив, що якби подібне виникло — ні чоловік Наді Володимир Дантес, ні дружина Олексія не змогли б зупинити пару. Про це він розповів у YouTube-програмі “Слава+” (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Питання про те, чи був між Позитивом і Дорофеєвою любовний зв’язок, популярне серед користувачів мережі. Пару неодноразово підозрювали у романтичних стосунках, проте співак розвіяв усі чутки. Ведучий запитав, чи могли б артисти зустрічатися, якби у них не було пар.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Double Trouble @vremyaisteklo

Допис, поширений nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

“Мені не подобаються питання з фразою “якби”. У будь-якому разі ні дружина, ні чоловік — не стоп для роману, якщо ці почуття щирі. Але я думаю, що кохання у нас не було б”, — відповів Олексій, додавши, що при цьому вони духовно дуже близькі з Надею.

“Якби не були близькими духом — ми б не працювали разом вісім років. Тим більше, що ми проводимо разом більше часу, ніж зі своїми сім’ями”, — наголосив артист.

Також він поділився пікантним моментом, розповівши, що вони з Дорофеєвою бачили одне одного голими.

“Вона бачила мене повністю голим, а я бачив її груди. Випадково. Тільки я і Дантес бачили це”, — посміявся Олексій.

Джерело

Поділись


Новини партнерів