”Танці з зірками-2018”: букмекери назвали ймовірного переможця шоу

У неділю, 28 жовтня на телеканалі “1+1” відбувся черговий, десятий прямий ефір проекту “Танці з зірками”. Букмекери назвали лідерів і аутсайдерів шоу.

Так, за прогнозами аналітиків, шанси на перемогу зростають у Іраклі Макацарії і Мішель Андраде. Також в трійці лідерів вже протягом декількох тижнів тримається актор Павло Вишняков. Про це виданню повідомила прес-служба проекту.

Коефіцієнти потенційних переможців наступні: Іраклі – 3.0, Мішель – 3.5, Павло – також 3.0.

Серед аутсайдерів – боксер Денис Берінчик і телеведуча Леся Нікітюк. Так, саме вони вважаються першими претендентами на виліт на думку букмекерів. Коефіцієнти обох конкурсантів складають 2.5.

Нагадуємо, що з 14 пар учасників, які були на старті проекту, залишилося всього шість: Іраклі Макацарія – Яна Заєць, Мішель Андраде – Женя Кот, Леся Нікітюк – Максим Єжов, Павло Вишняков – Юля Сахневич, Денис Берінчик – Катерина Білявська, Ігор Ласточкін – Ілона Гвоздьова. До слова, пара Ласточкін-Гвоздьова є учасниками, які найбільш стрімко підвищують свої показники – незабаром вони можуть стати головними претендентами на перемогу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів