Мама Ріка презентувала відео на композицію Зайві, яка народилася у складний період відносин між співачкою та її коханим.

– Зайві – дуже особиста пісня, яку я присвячую своєму коханому Сергію, – говорить MamaRika. – Цікаво, що мій саунд-продюсер Ваньок Клименко створив цей трек саме тоді, коли він був для мене просто життєво необхідним. Мабуть, вперше за довгий час я відкриваю публіці свою іншу, дуже особисту сутність, втілену у відвертій ліриці. Ви бачите та чуєте мене такою, якою мене бачили та чули лише близькі… Не секрет, що в житті закоханих трапляються важкі етапи… І найважливішим в ці періоди є усвідомлення того, що тільки разом ви зможете все подолати. Головне – пам’ятати: вас лише двоє, усі решта – просто Зайві.

Режисер кліпу Зайві – молодий та креативний Антон Ковальський. Співпраця з ним стала для мене справжнім відкриттям. Я довірилися його баченню і не пожалкувала, адже відео повністю гармонізує з аудіо. Також великий респект оператору Андрію Нога, візажисту Анастасії Барилко, моєму незмінному стилісту Дзвінці Сивик та всій команді, яка працювала над цим відео. Разом ми змогли показати ще одну мене, із якою я давно хотіла вас познайомити.

 

Поділись


Новини партнерів