Руслан Сенічкін поділився емоціями після виходу з шоу “Танці з зірками”

За результатами голосування, у 9 прямому ефірі шоу “Танці з зірками 2018” проект покинула пара Руслана Сенічкіна та Яни Цибульської.

Під час битви за “життя” Руслан та Яна виконали на паркеті пристрасний пасодобль, однак за результатами суддівського голосування, вони залишили проект.

Згодом Сенічкін написав в Іnstagram емоційні слова подяки своїй партнерці та усім, хто підтримував їхню пару.

“Янчик, дорога моя Цибуля, кажу тобі дякую. І в це вкладаю багато сенсів, до яких привело наше маленьке спільне на паркеті життя довжиною в три місяці. Іноді в машині, іноді на рідкісних перекусах, просто в розмовах про життя… Ця історія була для мене дивна, адже настільки неочікувана”, – написав телеведучий.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

«Дякую тобі за те, що ти була зі мною.. І навіть так я хотів, і не без бою, але й без непотрібних слів…») Це фото в гримерній після нашого останнього, дев’ятого, виступу в #ТанцяхзЗірками. . . Янчик, дорога моя Цибуля @tsybulskayana, кажу тобі ДЯКУЮ. І в це вкладаю багато сенсів, до яких привело наше маленьке спільне на паркеті життя довжиною в три місяці. Іноді в машині, іноді на рідкісних перекусах, просто в розмовах про життя… Ця історія була для мене дивна, адже настільки неочікувана. Щоразу ти допомогала мені сприймати самого себе по-різному. Від власного несприйняття до маленьких, але перемог. Спільних перемог! Я пишаюся тим, що ти була зі мною. Ще раз дякую за терпіння. За можливість перейти межу «не можу». За віру в ту «сардельку», з якою довелось пройти невелику, але змістовну дорогу). Знаю, це все недарма! . . Особливо дякую Дімі Жуку @zhuk_dmytro. За те саме розуміння і підтримку. За реальний порятунок, де я б міг схибити на раз-два… Вам за знання, досвід, мудрість в певних ситуаціях! Ця історія особлива для мене. Ще раз дякую, що саме ВИ були поряд!!! . . P.S: дякую всім, хто нас підтримував! Танцюйте, не здумайте соромитись!!! У мене ж вийшло!:) Яна завжди відкрита. Пишіть їй, записуйтесь на групи. Вона змінить ваше життя на краще:) P.P.S: Жуки, міцно обіймаю

Допис, поширений Руслан Сенічкін 🐼 (@ruslan_senichkin)

Джерело

Поділись


Новини партнерів