Хейлі Болдуін збирається змінити прізвище

З’явилося нове підтвердження того, що Джастін Бібер і Хейлі Болдуін все-таки узаконили свої стосунки. Стало відомо, що днями модель подала заявку на реєстрацію торгової марки для своєї власної лінійки одягу під назвою … “Хейлі Бібер”!

Нагадаємо, зіркова пара ще не демонструвала ні свідоцтва про шлюб, ні інших документів і фактів, які підтвердили б укладення шлюбного союзу. Однак судячи з усього модель збирається взяти прізвище свого коханого. Правда, і від свого дівочого прізвища молодша донька актора Стівена Болдуіна зовсім відмовлятися теж не збирається. Вона планує закріпити за собою право використовувати її як товарний знак, так само як і свої ініціали – HRB3.

До речі, заява на реєстрацію було подано від імені компанії Хейлі Rhodedeodato Corp, і ця назва теж має відношення до історії її сім’ї. Rhode (Род) – це друге ім’я дівчини, а Deodato (Деодато) – дівоче прізвище її матері.

Причини, за якими пара не прагне заявляти про своє одруження, залишається невідомими. Раніше джерело сказало E !, що Джастін сприймає шлюб “дуже серйозно”, і у них чудові стосунки:

“Хейлі зробила Джастіна більш умиротвореним. Вони часто ходять до церкви разом, вони щасливі йти по одному релігійному шляху.”

Нагадаємо, нещодавно вони відвідали виставку в канадському музеї, присвячену Біберу. Там співак назвав Хейлі своєї дружиною. А днями прихильниця, яка обідала поряд з Джастіном і Хейлі в одному з кафе Лос-Анджелеса, зважилася підійти і запитати, в яких вони відносинах зараз, на що отримала несподівану відповідь.

“Я запитала їх, чи одружені вони, і вони одночасно сказали: “Так!” Вони були такі щасливі. Він сказав мені, що вона його ангел!”- розповіла дівчина Us Weekly.

Поділись


Новини партнерів