Українська співачка розповіла, як намагалася збільшити собі груди

“Як збільшити груди? Колись однокласниці, які вже носили бюстгалтери, розповіли мені свій “секрет”. Треба місяць їсти тільки капусту і груди виростуть як на очах. Майже 3 тижні я сиділа на такій капустяній дієті а потім вирішила, що можна прожити і без великого бюста, але без маминого борщу – ніяк”- написала співачка у Instagram.

“Пізніше виявилося, що” секретним засобом” була не капуста, а пуш-ап. Але в 32 вже я придумала як збільшити груди за допомогою капусти – її треба надягати замість бюстгальтера – тільки тоді цей спосіб працює”, – пожартувала Цибульська.

Відзначимо, що артистка приміряла листя капусти замість бюстгальтера на зйомках свого нового кліпу.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Як збільшити груди?😅 Колись однокласниці, які вже носили бюстгалтери👙, розповіли мені свій “секрет”🙊🤫. Треба місяць їсти тільки капусту і груди виростуть як у них🤯. Майже 3 тижні я сиділа на такій капустяній дієті😂😂 а потім вирішила, що можна прожити і без великого бюсту, але без маминого борщу – ніяк😂🤔. Пізніше виявилось, що “секретним засобом” була не капустина, а пуш-ап😂 Але в 32 я таки придумала як збільшити груди за допомогою капусти – її треба одягати замість бюстгалтера – тільки тоді цей спосіб працює😂😂😂😂 Відкрию таємницю. Кліп #ДІВЧИНКА вже зовсім #СКОРО ❤ Хто вгадає дату прем’єри?😉 #новапісня #українськамузика

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Джерело

Поділись


Новини партнерів