Український ведучий налякав шанувальників хворобливим виглядом

Знаменитий український гуморист і телеведучий Сергій Сивохо налякав шанувальників своїм зовнішнім виглядом — актор за короткий час схуд до невпізнаваності. Ймовірно, причиною стали проблеми зі здоров’ям.

Так, артист і колишній суддя проекту “Ліга Сміху” прийшов на зйомки шоу і здивував усіх присутніх змінами в зовнішності. Екс-тренера “Ліги” під час шоу представив ведучий Володимир Зеленський, який раніше й розповів про те, що Сивохо серйозно хворіє, пишуть “Факти”.

Очевидно, що лише за декілька місяців Сивохо позбувся декількох десятків кілограм. При цьому, у попередніх сезонах шоу артист з’являвся із милицями і самостійно майже не пересувався.

“Привітайте Сергія Анатолійовича Сивохо! Вітаємо тебе, наш великий схудлий брат. Раді бачити тебе, Сергійку. Тренер-чемпіон!”, — оголосив Зеленський.

Зазначимо, що Сергій Сивохо покинув проект через проблеми зі здоров’ям. Різке схуднення стривожило шанувальників артиста, оскільки невідомо, що посприяло таким змінам. З’явилися припущення, що стан артиста погіршився. Він же ніяк не коментує інформацію про своє здоров’я.

Джерело

Поділись


Новини партнерів