Кім Кардашьян розкритикувала стиль своїх сестер: “Вони виглядають як клоуни”

У минулі вихідні на екрани вийшов новий випуск реаліті-шоу “Сімейство Кардашьян” (Keeping Up with the Kardashians), в якому в черговий раз розгорілися неабиякі пристрасті. У ньому 37-річна Кім Кардашьян поскандалила зі своїми сестрами – 39-річною Кортні і 34-річною Хлоєю. Ще в лютому, коли Хлоя була вагітна, вони разом вирушили до Японії для зйомок нової рекламної кампанії бренду Yeezy, який належить 41-річному Каньє Весту. Сестри повинні були допомогти Кім відзняти 20 модних луків для нової колекції. Однак виявилося, що запросити з собою родичок було не найкращою ідеєю.

Кім категорично не сподобалися модні образи Кортні і Хлої – про це дружина репера наважилася повідомити сестрам після однієї ночі, проведеної в Токіо.

“Мені огидні божевільні наряди моїх сестер, які абсолютно не поєднуються з моїми луками! У них вони виглядають як чортові клоуни, і це сильно мене засмучує – я не так уявляла собі колекцію Yeezy. Кортні в цьому японському халаті і Хлоя в сукні з срібними паєтками, сережками-люстрами і бірюзовими тінями для повік … Ці образи сильно сперечаються з моїм і все псують!”

– висловила Кім своє обурення в новій серії сімейного реаліті.

Кардашьян зізналася, що дуже відповідально підходить до рекламної кампанії бренду свого чоловіка і не може дозволити, щоб її сестри на цих знімках виглядали так, ніби підібрали собі божевільні образи на Хеллоуїн.

Кортні і Хлоя були ображені словами Кім і визнали, що вона могла б висловити своє невдоволення в більш м’якій формі. Однак Кім була непохитна …

“Якщо ви не можете прийняти критику, ви не повинні були вирушати в цю поїздку! Чому я повинна мовчати, якщо ви дійсно виглядаєте як клоуни?”- заявила Кім.

До слова, трохи пізніше дружина Каньє Уеста трохи заспокоїлася і визнала, що дійсно була груба, коли висловлювала сестрам свої претензії. В результаті Кортні і Хлоя, по всій видимості, все ж прислухалися до слів Кім – їм вдалося за короткий час відзняти 20 модних образів для рекламної кампанії, якими і Каньє, і його дружина залишилися задоволені.

Поділись


Новини партнерів