Кінець ворожнечі: Бейонcе і Кім Кардашьян помирилися

Протягом останніх двох років відносини між двома найвпливовішими сім’ями в шоу-бізнесі були дуже непростими. І ось нарешті крига скресла: кілька годин тому Каньє виклав в Instagram знімок Бейонсе з чоловіком Джей Зі та написав Famleeeee (“Сім’я”).

Фотографія за пару годин набрала майже 700 тисяч лайків. Шанувальники також відзначили, що на знімку Бейонсе сидить в туфлях з колекції Каньє Уеста Yeezy. Відносини двох реперів – Каньє і Джей Зі – завжди були схожі на американські гірки. Вони познайомилися ще в 90-х на студії звукозапису. У 2011 році Каньє і Джей Зі записали спільний трек Niggas in Paris, який в цьому році наробив багато шуму.

Відносини почали псуватися в 2014-му, коли Картери не прийшли на весілля до Кардашьян-Уест. Причини на це у них були поважні: Бейонсе ніколи не подобалася Кім і її скандальна репутація, також вона не хотіла ставати учасницею реаліті-шоу “Сімейство Кардашьян”. Про те, що так друзі не поводяться, Каньє зрозумів лише два роки по тому. Масла у вогонь підлила ситуація з пограбуванням Кім в Парижі. Містер Уест образився на Джей Зі та пригадав старе, про що повідомив просто зі сцени під час свого концерту. Репер публічно заявив, що його діти ніколи не будуть гратися з донькою Джей Зі.

Кім теж не відставала від чоловіка: коли у сімейства Картер народилася двійня, Кім виклала в Instagram фото двох близнюків-шпіців і попросила передплатників вибрати їм ім’я. Щоб ситуація не зайшла в глухий кут, Джей Зі першим пішов на мирову і восени минулого року в інтерв’ю New York Times Style Magazine заявив:

“Каньє мій брат. Так, у нас складні відносини … Часом трапляються речі, які є неприйнятними для мене, але я дійсно його люблю”, – сказав Джей Зі.

Судячи з усього, зіркам вдалося забути старі образи і знову стати друзями.

Поділись


Новини партнерів