Девід Бекхем і діти підтримали Вікторію на її дебютному показі в Лондоні

За десять років у світі моди Вікторія Бекхем вперше представляла нову колекцію в столиці Великобританії. Показ моделей весняно-літнього сезону, який пройшов сьогодні в білосніжних залах галереї Thaddaeus Ropac, став найбільш очікуваним на Тижні моди в Лондоні і найбільш хвилюючим для Вікторії.

Кращі місця в першому ряду за традицією зайняли Девід Бекхем з дітьми – Брукліном, Ромео, Крузом і Харпер. На показ вони приїхали раніше за всіх інших гостей, щоб допомогти Вікторії з організаційними моментами. А під час показу вели прямі трансляції з місця події. Так що тріумфом Вікторії, а також її відточеним стилем, який вона демонструє з подіумів вже десять років, змогли насолодитися не тільки гості шоу і модники, які зібралися біля магазину Вікторії Бекхем – дефіле показували на великому екрані, – а й інтернет-користувачі.

В фіналі шоу, Вікторія подарувала поцілунок кожному з дітей і звичайно ж чоловікові – цим зворушливим моментом в своїх акаунтах поділився не тільки Девід Бекхем, а й Бруклін, який був присутній на показі ще і в якості офіційного фотографа.

“Дивний спосіб відсвяткувати 10-річчя в Лондоні. Ми дуже пишаємося тобою”, – таке послання дружині залишив Девід в соцмережах.

Поділись


Новини партнерів