Емма Стоун в минулому: Ендрю Гарфілд помічений в обіймах таємничої блондинки

Ендрю Гарфілд належить до тих знаменитостей, які тримають всі подробиці особистого життя за сімома печатками, тому єдиний відомий всьому світу його роман – з Еммою Стоун. Однак днями папараці вдалося зробити унікальні кадри: Ендрю вперше за довгий час був помічений за поцілунками і в обіймах симпатичної блондинки, і це точно не Емма. Знімки поки ексклюзивно доступні на Daily Mail.

Побачення Ендрю і його нової подруги, особу якої ЗМІ поки не розсекретили, проходило на одному з пляжів Малібу пізно ввечері. Пара або дійсно не помічала папараці, або намагалася просто не звертати на них уваги, повністю підкорившись пристрасним почуттям.

Нагадаємо, найяскравішим на даний момент романом Ендрю Гарфілда були його відносини з Еммою Стоун. Вперше вони зустрілися на кастингу фільму “Нова Людина-павук”, де в результаті зіграли закохану пару. Початок їхнього роману прийнято відраховувати з 2009 року – досить довгий термін, тому шанувальники з нетерпінням чекали від пари новин про заручини або вагітність. Однак замість цього Емма і Ендрю радували лише своїми творчими проектами. В на початку 2015-го стало відомо, що навесні 2014 го Гарфілд запропонував Стоун руку і серце, а вона відповіла “Так”. Але через деякий час пара розпалася .

Поділись


Новини партнерів