Кара Делевінь і Ешлі Бенсон відвідали прем’єру фільму в Торонто і підтвердили чутки про свій роман

Ще на початку року преса писала про відносини 25-річної Кари Делевінь і 19-річної Періс Джексон, а місяць тому британську модель вже застукали за поцілунками з актрисою Ешлі Бенсон – чутки про їхній роман з’явилися ще в травня, і тепер сумніви в їх правдивості тануть з кожним днем. Вчора дівчата разом з’явилися на прем’єрі фільму Her Smell ( “Її запах”), яка відбулася в рамках кінофестивалю в Торонто.

Знаменитості разом зіграли в цій картині, а ось на червоній доріжці вважали за краще з’явитися все-таки нарізно.

Зате на коктейльній вечірці пара із задоволенням провела час разом в компанії зі своїми колегами по фільму – актрисами Ембер Херд і Елізабет Мосс, а також режисером і автором сценарію Алексом Россом Перрі.

Кара, яка вибрала для прем’єри золотисту з прозорими смугами сукню від Balmain, до того моменту вже встигла переодягнутися в приталену чорну сукню міні на тонких бретелях і чорні ботфорти, а ось Ешлі вважала за краще залишитися з яскравому червоному вбранні.

Завдяки сукні від Balmain шанувальники, до речі, отримали ще одне підтвердження, що роман між двома знаменитостями в розпалі. Делевінь поділилася своїм луком з передплатниками в Instagram, а Ешлі залишила під постом коментар, який недвозначно давав зрозуміти, кому належить серце Бенсон зараз.

“моя”,- написала актриса, додавши слідом і ще одну пікантну ремарку – про те, що саме ховається за смайликами у вигляді тістечок, кожен може вирішувати сам.

Поділись


Новини партнерів