Брітні Спірс зобов’язали виплатити колишньому чоловікові 110 тисяч доларів на утримання дітей

Уже кілька років Брітні Спірс і її колишній чоловік Кевін Федерлайн судяться через аліменти на загальних синів: 12-річного Шона і 11-річного Престона. У минулому році екс-чоловік співачки отримував 20 тисяч доларів щомісяця, однак цього йому було мало, і в лютому він звернувся до суду з вимогою збільшити аліменти в два рази (“враховуючи, що діти старші, а фінансові обставини сторін значно відрізняються від того, якими вони були спочатку”, – говорилося в офіційній заяві). Тоді суд відмовив у проханні, проте Кевін не здався і подав клопотання на збільшення аліментів втричі (тобто по 60 тисяч доларів щомісяця).

Сьогодні стало відомо, що Брітні зобов’язали виплатити колишньому чоловікові 110 000 доларів. Згідно з судовими документами, які опинилися в розпорядженні порталу E!, ці гроші підуть на “юридичні витрати і податки, а також на оплату винагороди для адвокатів з фірми Benchmark Resolution Group”. За підрахунками Федерлайна, Брітні заробляє майже 35 мільйонів в рік, він же – 35 тисяч, так що не може самостійно забезпечувати спадкоємцям “належний рівень життя”.

Нагадаємо, в 2008 році, після нервового зриву і вживання наркотиків, Брітні була визнана недієздатною, а її опікуном на невизначений термін призначали батька, який до цих пір розпоряджається фінансами зірки. Крім того, за рішенням суду діти жили з Кевіном.

Поділись


Новини партнерів