Донька Майкла Джексона пішла по його стопах, почавши музичну кар’єру

Коли твої батьки світові суперзірки і визнані легенди, не так то просто знайти своє місце під сонцем. У пошуках себе можна як мінімум заплутатися, як максимум – скотитися на дно (варто згадати історії сина Мадонни, доньку Джона Бон Джові та інших важких підлітків). Втім, до доньки Майкла Джексона – 20-річної Періс – це стосується меншою мірою. У питанні самореалізації спадкоємиця Майкла Джексона не стоїть на місці: спочатку вона пробувала себе в модельному бізнесі, а тепер вирішила заспівати.

На початку літа Періс вперше виступила з групою The Soundflowers, яку організувала разом з приятелем-музикантом Габріелем Гленном. А в минулі вихідні відбувся другий виступ колективу – на благодійному фестивалі Canyon Sessions. Підтримати співачку в цей день вирішила її бабуся, мати Майкла Джексона – Кетрін Джексон.

go to @thesoundflowers for more 🌻♥️

Допис, поширений Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson)

“Я не можу повірити, що моя бабуся була тут! Їй справді сподобалося? Бабуся, я тебе так люблю! Я щаслива, що ми грали для тебе”,- написала Періс у Instagram.

Відомо, що з бабусею її пов’язують особливо теплі стосунки. Саме Кетрін взяла на себе турботу про Періс і її брата Прінса після смерті Майкла Джексона.

Поділись


Новини партнерів