Пріянка Чопра показала кільце з величезним діамантом і підігріла чутки про заручини з Ніком Джонасом

В кінці липня в західних ЗМІ з’явилася інформація про те, що 25-річний Нік Джонас зробив пропозицію руки і серця 36-річній Чопрі. І це після двох місяців відносин! А на початку серпня співака бачили в ювелірному магазині Tiffany & Co в Нью-Йорку, і, за словами очевидців, він був зайнятий вибором кільця для коханої.

Офіційні представники зірок поки ніяк не прокоментували цю інформацію. Однак 14 серпня подруга Пріянки, 36-річна актриса Рейвін Тандон, опублікувала в Instagram фотографію з Чопрою, на якій та продемонструвала обручку з великим діамантом на тому самому пальці.

З чуток, Пріянка, яка народилася в Індії, вже запланувала цілих два весілля. Одне – в Каліфорнії (для американських друзів і колег), друге – у себе на батьківщині (для найближчих і рідних).

За відомостями деяких західних видань, торжество пройде в Мумбаї, на церемонію буде запрошено близько 500 осіб, а саме святкування триватиме три-чотири дні.

Нагадаємо, знаменитості знайомі вже кілька років, але зустрічатися почали лише в травні цього року. Раніше Ніка пов’язували романтичні відносини з Олівією Калп і Кейт Хадсон, а Пріянка зустрічалася з індійськими акторами Шахідом Капуром і Арманом Беве.

Поділись


Новини партнерів