Шакіра підтримала Жерара Піке після того, як він покинув збірну з футболу

Минулі вихідні у Жерара Піке відзначилися двома надзвичайно важливими подіями в кар’єрі. Футболіст оголосив про те, що покидає збірну Іспанії і більше не буде захищати честь країни в цій якості. Відповідно, Чемпіонат світу, який проходив цього літа в Росії, став для шанувальників Піке останньою можливістю побачити його на полі в знаменитій червоно-жовтій футболці.

Підтримати Піке в цей важливий і переломний момент вирішила його кохана Шакіра, яка зараз їздить по світу зі своїм гастрольним туром. Вона опублікувала у себе в Instagram тепле послання Жерару:

“Моя любов, ти закінчив етап, який назавжди залишиться в наших серцях. Твоя перемога зі збірною в 2010 році – один з найщасливіших моментів у моєму житті.”

Переможцем великих міжнародних турнірів Жерару зі збірною довелося стати двічі: в 2012-му на Євро, і в 2010-му на Чемпіонаті Світу. Мундіаль особливо запам’ятався Шакірі, тому що саме під час цього змагання розвивалися їхні стосунки з Піке.

Якщо з кар’єрою у збірній Жерар Піке попрощався, то його історія в футбольному клубі “Барселона” триває. Вчорашній день взагалі став знаменним: Піке забив гол у ворота “Севільї” і допоміг таким чином “Барселоні” завоювати перемогу в Суперкубку Іспанії. Треба відзначити, що виступає футболіст на позиції захисника і подібні “доленосні” голи його авторства – велика рідкість.

Поділись


Новини партнерів