Поцілунок на камеру: Хайді Клум і її молодий бойфренд не приховують свої почуття на публіці

“Кожен з нас повинен намагатися проживати це життя щасливо і не озиратися на думки інших. Зайве хвилювання тільки збільшить кількість зморшок на вашому обличчі”, – такими словами Хайді Клум прокоментувала плітки про її роман з гітаристом групи Tokio Hotel. Якщо критиків різниця у віці закоханих дивує (а це, нагадаємо, 17 років), то саму модель – анітрохи. Вона щаслива і не надає значення тому, що її бойфренд значно молодший.

Чергове підтвердження цих слів – нові знімки папараці. Фотографи зняли закоханих в аеропорту Сардинії: Хайді і Том не соромилися виявляти почуття, не звертали уваги на журналістів, що оточили їх, цілувалися і виглядали дуже щасливими.

На Сардинію пару привела робота. Вони стали гостями благодійного вечора Unicef Summer Gala, який пройшов минулої п’ятниці в італійському місті Порто-Черво. Їх парний вихід став сюрпризом для фанатів. Закохані вважають за краще не з’являтися на світських раутах. На червоній доріжці в останній і, мабуть, єдиний раз їх бачили хіба що навесні на Каннському фестивалі.

Поділись


Новини партнерів