Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес насолоджуються романтичними канікулами в Італії

Ще недавно 49-річна Дженніфер Лопес і її коханий 43-річний Алекс Родрігес разом з дітьми і батьками відпочивали на Багамах, а вчора вирішили продовжити відпустку і полетіли в Італію. Пара орендувала яхту і подорожує на ній уздовж Амальфійского узбережжя. Співачка і зірка бейсболу публікують безліч барвистих знімків: ось вони разом проводжають захід на Капрі, ходять по ринку, вибираючи соковиті персики і нектарини…

8 серпня Алекс виклав в своєму Instagram відео, на якому Дженніфер виконує один зі своїх хітів Let’s Get Loud на сцені місцевого бару. Білу мереживну сукню з ліфом-бра артистка обрала для прогулянки по італійським вуличках, а сукню з квітковим принтом одягла в бар. Також в мережу потрапили фотографії папараці, на яких Лопес тренується на яхті в Позітано.

Розмови про майбутнє весілля поки затихли. Незважаючи на те, що на безіменному пальці у Джей Ло вже красується колечко, новин про заручини все немає. І, здається, Джей Ло цьому тільки рада: недавно вона зізналася, що ще не готова повторити досвід з проходом між рядами до вівтаря.

Let’s get loud in Capri 🇮🇹

Допис, поширений Alex Rodriguez (@arod)

Поділись


Новини партнерів