Щасливі разом: Ештон Катчер весело провів час з сином Димитрієм

EXCLUSIVE: Ashton Kutcher makes running errands with his son Dimitri a blast. The happy pair were seen running errands in Studio City and Ashton was seen tossing his little guy in the air. at one point, he tossed him so high he nearly hit the ceiling. Ashton and Dimitri were all smiles and laughs. 01 Aug 2018 Pictured: Ashton Kutcher and Dimitri Kutcher. Photo credit: Snorlax / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342

Ростити двох дітей – справа досить складна і дуже відповідальна, тим більше якщо батькам при цьому ще й доводиться постійно відволікатися на кар’єру. У той час як 34-річна Міла Куніс минулого тижня раз у раз виходила в світ за службовим обов’язком, її 40-річний чоловік Ештон Катчер доглядав за їхньою донькою і сином.

Кілька днів тому папараці зняли його на прогулянці разом з сином Димитрієм, якому в листопаді виповниться два роки. Щасливий батько ніс дитину на руках і раз у раз підкидав його вгору (причому, за словами очевидців, дуже високо). Малюк ж приходив від цього в справжнє захоплення і виглядав дуже щасливим. Що ж, поки мама не бачить, можна і побешкетувати небагато.

З ким в цей момент була старша донька пари, майже чотирирічна Уайєтт, залишається тільки здогадуватися. Очевидно, що з таким щільним робочим графіком подружжя вдаються до допомоги няні. Проте Куніс і Катчер з тих пар, хто своїм дітям намагається приділяти якомога більше часу і уваги. Куніс навіть зізнавалася, що бере доньку і сина на зйомки в інші міста і країни.

“Немає жодної розваги, яку б я не спробувала зі своїми дітьми!”- зізнавалася вона.

Нагадаємо, що Ештон Катчер і Міла Куніс одружилися три з половиною роки тому. Останнім часом в мережі все частіше з’являються чутки про третю вагітність актриси, проте сама Куніс їх раз у раз спростовує .

Поділись


Новини партнерів