Карлі Клосс показала кільце з розкішним діамантом

Вчора 25-річна модель Карлі Клосс розбурхала шанувальників новинами про своє весілля. І, здається, тепер зазвичай скритна зірка більше не в силах мовчати і жадає поділитися подробицями. Лише через декілька годин після радісної новини Карлі опублікувала відео, в якому показала і розкішне кільце, подароване їй її 33-річним нареченим Джошуа Кушнером.

Зараз Клосс знаходиться в Пекіні на зйомках, де в перерві зняла і кілька відео для сторіз. На одному з них зображена підготовка Карлі до роботи – поки команда стилістів гримувала модель, вона не втрималася і з гордістю продемонструвала масивну ювелірну прикрасу на безіменному пальці.

“Мій телефон розривається від наймиліших повідомлень від близьких мені людей! Бідний стиліст, здається, готовий вбити мене!”- підписала Карлі.

Джошуа явно не поскупився на подарунок – хоча подробиць поки немає, можна помітити, що мова йде про платинове кільце з висококаратним діамантом і інкрустацією.

За інформацією, що з’явилася в пресі, пропозицію Кушнер зробив декілька тижнів тому під час романтичного вікенду в Нью-Йорку. До цього пара зустрічалася шість років, і шанувальники давно з нетерпінням чекали, коли ж закохані узаконять свої стосунки.

Тепер Карлі Клосс породнится з сім’єю президента США Дональда Трампа. Нагадаємо, що наречений Карлі є молодшим братом Джареда Кушнера, який одружений на доньці президента США Іванці Трамп. Ну а в оточенні самого Трампа, який перебуває у шлюбі з колишньою словенською манекенницею Меланією, з’явиться ще одна топ-модель.

Поділись


Новини партнерів