Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес разом з дітьми відпочивають на узбережжі

24 липня, Дженніфер Лопес виповнилося 49 років. День народження співачка вирішила провести в колі сім’ї. Зірка опублікувала в Instagram кілька фото і відео, зроблених на узбережжі. Виконавиця відпочиває разом з Алексом Родрігесом. Компанію парі склали діти від минулих шлюбів: десятирічні двійнята Дженніфер від Марка Ентоні, Емма і Максиміліан, і доньки Алекса, 13-річна Наташа і десятирічна Елла.

За словами Алекса, Джей Ло є прикладом для наслідування для його дівчаток.

“Їх зразком для наслідування є Джен, їм подобається, що вона така різна у всьому – в мистецтві, в кар’єрі. Здається, дівчатка хочуть слідувати по її стопах. І Наташа, і Елла люблять співати, також тяжіють до мистецтва і не перестають захоплюватися талантами Джен”,- сказав Алекс виданню Us Weekly.

Нагадаємо, в квітні співачка натякнула на заручини з Родрігесом в кліпі на пісню El Anillo, проте до цих пір точна дата весілля невідома. Нещодавно в шоу “Доброго ранку, Америка” Лопес сказала, що вони вирішили не поспішати:

“Я зробила багато помилок в минулому. Зараз ми дорослі люди, і хочемо робити так, як зручно нам. Все йде своєю чергою. Наше життя зараз неймовірно прекрасне, романтика допомагає нам не тільки у відносинах, але і в роботі. Ми з Алексом підтримуємо і шалено любимо один одного.”

Поділись


Новини партнерів