Бейонсе і Джей-Зі повечеряли в ресторані в Італії

Бейонсе і Джей-Зі, які півтора місяця гастролювали по Європі з великим концертним туром On The Run II, днями прилетіли на італійський острів Капрі, щоб відпочити перед наступними виступами вже в Сполучених Штатах. Західний портал TMZ опублікував відео, зняте очевидцем, на якому зоряна пара засвітилася в одному з місцевих ресторанів.

Одягнена в короткі джинсові шорти, чорну сорочку, солом’яний капелюх, шльопанці і сонячні окуляри 36-річна співачка з посмішкою на обличчі виходила із закладу в супроводі своїх помічників. А ось її 48-річний чоловік, який теж перебував у відмінному настрої і ніс в руках, судячи з усього, покупки дружини, не відмовив персоналу ресторану в міцних обіймах. Інші ж співробітники закладу знімали пару на мобільні телефони, а ті проти цього абсолютно не заперечували.

Нагадаємо, що шанувальники Бейонсе недавно запідозрили її в вагітності, а приводом для цього став її обтягуючий наряд на концерті в Парижі – фанати звернули увагу на кругленький живіт зірки. У відео ж дружина репера виглядала як зазвичай – жодних натяків на цікаве положення і приводів заговорити про поповнення в сімействі пара не дала.

Поділись


Новини партнерів