“Це було самогубство”: бойфренд Джорджа Майкла розкрив подробиці смерті співака

Через півтора року після смерті Джорджа Майкла, який помер від серцевої недостатності 25 грудня 2016 року в своєму будинку в Лондоні, його бойфренд Фаді Фаваз вирішив пролити світло на справжні причини трагедії, які до сих ховаються в родині співака.

Офіційну заяву Фаді зробив в серії листів, які стали доступні виданню The Sun. Фаваз стверджує, що в смерті Джорджа Майкла винен сам співак. До того він уже не раз намагався накласти на себе руки. Чергова спроба виявилася успішною. Перш, ніж Фаваз знайшов його тіло, той вже добу був мертвий.

“Йому знадобилося п’ять спроб …”- уточнив Фаваз.

I will never stop missing you George the kind and the most beautiful man ever. Xxx

Допис, поширений Fadi Fawaz (@fadi_fawaz)

Фаді сказав, що трагедія співпала з днем ​​народження матері Джорджа. Вона померла в 1997 році після тривалої боротьби з раком. Джордж Майкл дуже болісно переживав її відхід і тому не випадково пішов з життя саме в переддень Різдва.

“Дозвольте мені сказати, що трагедія сталася в день народження його матері. Це вам відразу відповість на кілька запитань. Не кажучи вже про п’ять спроб покінчити з життям. Я думаю, це важливо для історії”, – написав Фаваз.

До слова, Джордж Майкл сам зізнавався, що у нього були думки про самогубство, які особливо загострилися після смерті матері, а до того – дядька й дідуся, які самі позбавили себе життя. Бачити, як йдуть близькі, для Джорджа Майкла виявилося нестерпним катуванням.

“Я був наче в чорній дірі, весь час спав. В деякі дні навіть насилу міг поставити одну ногу перед іншою. Думаю, я міг би бути одним з тих боягузів, які обрали для себе цей неприємний вихід”, – зізнався Майкл в одному з інтерв’ю після смерті мами.

Джордж Майкл помер 25 грудня 2016 року. У березні 2017 старший коронер Даррен Солтер оголосив, що співак помер від природних причин. Але ні поліція, ні коронер ніколи не встановлювали дату смерті. А результати розтину не вдавалися розголосу на прохання родини.

Що ж стосується Фаді Фаваза, який був останнім бойфрендом Джорджа Майкла, то він зараз бореться за частину багатомільйонного спадку співака.

Поділись


Новини партнерів